Papa’s Pizzeria Online Game

8.7561 ratings

Papa’s Pizzeria HTML5 Onlinespil Top, bag og server pizzaer i Papa’s Pizzeria To Go! Denne helt nye version af den klassiske restaurant-sim byder på opdateret gameplay og helt nye kontroller, der er genskabt til mindre skærme.

Du bliver nødt til at multitaske mellem hvert område af pizzeriaet med nye kontroller designet til at fungere lige i din hule hånd. Gå til ordrestationen for at se efter kunder, der venter i lobbyen. Skift til Topping Station for at tilføje en række forskellige toppings til hver pizza. Flyt til bagestationen for at tilberede pizzaerne i ovnen, indtil de er lige bagt. Hop til skærestationen for at skære pizzaen i perfekte skiver. Hver station er en praktisk oplevelse, hvor du bliver nødt til at trække, stryge og trykke dig vej gennem pizza-bygningsprocessen.

Hold dine kunder glade for at tjene flere point og et niveau op. Efterhånden som dit niveau stiger, låser du op for nye toppings i butikken, og nye kunder vil begynde at besøge Pizzeriaet! En vellavet pizza giver dig også tips, som du kan bruge på opgraderinger og dekorationer til lobbyen!

Papa’s Pizzeria no Flash play nu på GAAMESS.